Opskrifter

Udforsk vores opskrifter

For alle med grill i blodet − hold liv i gløderne,

og lad altid andre være med

For alle med grill i blodet − hold liv i gløderne,

og lad altid andre være med

For alle med grill i blodet − hold liv i gløderne,

og lad altid andre være med

For alle med grill i blodet − hold liv i gløderne,

og lad altid andre være med

For alle med grill i blodet − hold liv i gløderne,

og lad altid andre være med

For alle med grill i blodet − hold liv i gløderne,

og lad altid andre være med

For alle med grill i blodet − hold liv i gløderne,

og lad altid andre være med

  • Grilltips

    Vend kødet

    Brug en spatel i stedet for en tang eller gaffel til at vende kødet, da en spatel ikke prikker hul i kødet, så saften løber ud.

  • Grilltips

    Optøning

    Når kød skal optøs, anbefaler vi at gøre det natten over i køleskabet og ikke i en mikroovn. Det giver normalt et saftigere stykke kød.

  • Grilltips

    Tilberedningstemperatur

    Høj indstilling − brug denne indstilling til hurtig opvarmning, til at brune bøffer/koteletter og til at grille.

    Lav indstilling − brug denne indstilling til al stegning, bagning og tilberedning af magert kød, fx fisk.