Om Nexgrill

Hvis det har med grillning at gøre, så er det lige os

Hvordan skiller vi os ud?

Enkelt. Vi hungrer efter det.


Grilning er vores foretrukne tidsfordriv, men er det ikke på tide at udforske egne traditioner? Madkulturen forandrer sig konstant, men det virker, som om grilning er sakket bagud. Ikke længere.

For Nexgrill er grilning ikke kun de hotdogs og burgere, vi alle elsker, men også meget mere. Det er en yellowtail-fisk i thai-chili. Det er and marineret i honning og chipotle. Det er frihed til at forlade sin baghave og udforske noget større. Noget andet.

Med smagsskabende funktioner som infrarøde varmeplader, sidebrændere, flere varmezoner, omformer fra gasflaske til naturgas og justerbare grillriste kan du grille alt fra det enkleste til det mest fantastiske på din Nexgrill.

Hvis du elsker dine grillritualer, respekterer vi din stil. Hvis du er klar til at tage grilloplevelsen til nye højder, kan du regne med os. Til alle med grilloplevelser i blodet − tak! Du viser os, hvad det vil sige, at være sulten efter noget andet.

Komme i kontakt

Her slår vi lejr


Har du spørgsmål til kundeservice? Interesseret i forhandlingsmuligheder? På udkig efter en lovende karriere? Vil du dele din fantastiske nye opskrift? Så er du kommet til det rette sted. Ring til os, eller send en e-mail med din forespørgsel. Hvis vi ikke umiddelbart kan hjælpe dig, kan vi sætte dig i forbindelse med én, der kan.

 • Denmark kontor

  Abildvej 5C 5700 Svendborg Danmark

  4562202623

  Kl. 9,00 – 14,00

 • USA Corporate kontor

  14050 Laurel Wood Pl Chino, CA 91710

  (800) 913-8999

  support@nexgrill.com

  Mon - Fri 8am-5pm PT