Om Nexgrill

Hvis det har med grill at gøre, så er det lige os!

Hvordan skiller vi os ud?

Enkelt. Vi er sultne efter at bane vejen til mere og bedre grill.


At grille er vores foretrukne tidsfordriv, men vi synes også, at det er på tide at udforske egne traditioner? Madkulturen forandrer sig konstant, men det virker, som om grillning er sakket lidt bagud. Det vil vi gerne lave om på.

For Nexgrill er grillning ikke kun de hotdogs og burgere, vi alle elsker, men så meget mere. Det er en yellowtail-fisk i thai-chili. Det er and marineret i honning og chipotle. Det er friheden og lysten til at forlade baghaven, tage på eventyr og udforske noget større. Noget andet.

Med smagsskabende funktioner som infrarøde stegeplader, sidebrændere, flere varmezoner og justerbare grillriste kan du grille alt fra det helt enkle til det mest avancerede på din Nexgrill. Og begge dele er fantastiske.

Hvis du elsker dine grillritualer, respekterer vi din stil. Hvis du er klar til at tage grilloplevelsen til nye højder, kan du regne med os. Til alle med grilloplevelser i blodet − tak! Du viser os, hvad det vil sige, at være sulten efter noget andet.

Nexgrill's most recent tweet will appear right here, maybe with a link or even a #hashtag

Kom i kontakt

Her finder du os


Har du spørgsmål til kundeservice? Vil du dele din fantastiske nye opskrift eller har ris os ros? Så er du kommet til det rette sted. Ring til os, eller send en e-mail med din forespørgsel. Hvis vi ikke umiddelbart kan hjælpe dig, kan vi sætte dig i forbindelse med én, der kan.

 • Denmark kontor

  Abildvej 5C 5700 Svendborg Danmark

  4562202623

  Kl. 9,00 – 14,00

 • USA Corporate kontor

  14050 Laurel Wood Pl Chino, CA 91710

  (800) 913-8999

  support@nexgrill.com

  Mon - Fri 8am-5pm PT