Ikke altid status quo

En smag efter noget andet


Madkulturen forandrer sig konstant, men det virker, som om grilning er sakket bagud. Hos Nexgrill elsker vi vores hotdogs og burgere, men vi ved også, at udendørs madlavning kan være så meget mere.

Vi er stolte over at fremstille grill med alle funktioner til alle steder og al madglæde, fordi grilning i bund og grund er frihed til at udforske. Lær os at kende

Nexgrill's most recent tweet will appear right here, maybe with a link or even a #hashtag

Bag om flammen

Historier, der giver næring til sjælen


Forlad terrassen og hjemmets trygge rammer med Bag om flammen − en kort dokumentarserie om mennesker, der inspirerer os til større oplevelser og passion. Grillen er altid deres destination, men det er rejsen derhen, der gør hele forskellen. Hør deres fantastiske historier.

Historie

Maddie Brenneman

Maddie er fiskeguide på ranchen C Lazy U. Hun tager alle typer lystfiskere med ud til floden, hvor de kan opleve sporten i sin reneste form.

Maddie Brenneman - No. 01
Yderligere historier

Udforsk vores opskrifter

Bliv smagsskaber


Du behøver ikke en opskrift for at grille en lækker ret, men den skader heller ikke. Se nogle af vores nye yndlingsopskrifter til grillen og få et par grilltips. Når du så føler, at du har styr på det, kan du bare glemme dem og trylle selv. Men husk at dele med andre.

OPSKRIFTER - No. 34

Opskrift OPSKRIFTER

Spareribs med espresso og BBQ-sauce af grillet fersken

Lige uden for Macon gjorde vi holdt ved et BBQ-telt, der lå ud til vejen. Det var meget varmt, men vi var ligeglade. De plukkede ferskner fra træer i nærheden, grillede og moste dem til en sød, krydret og klæbrig sauce, der for altid vendte op og ned på min BBQ-smagsverden.

Ingredienser
  • 1 stk. sparerib
  • 2 modne ferskner
  • 2 kopper espressobønner
  • 3 spsk. honning
  • 1 flaske BBQ-sauce
yderligere opskrifter