Opskrift, Tilbehør
Bagt Kartoffel med fyld af Bacon og Cheddar
Opskrift- No. 8
-
FORBEREDELSE
20 minutter
-
TILBEREDNINGSTID
70-90 minutter
-
PERSONER
4
-
SVÆRHEDSGRAD
5/10
Enkelt og Velsmagende
Knolden med stor lækkerhedsværdi
Kartofler fås hele året rundt i forskellige sorter og er nemme at lave, og du kan næsten ikke gå galt i byen, uanset hvordan du tilbereder dem. Kartofler har også en overkommelig pris, så du kan lave et velsmagende måltid for få penge uden at spare på smag og portionsstørrelsen. Det her er dog en af vores favoritmåder at tilberede den velsmagende knold på: Bagt kartoffel fyldt til randen med bacon og cheddar.
Ingredienser
Ingredienser
- 4 bagekartofler
- 125 gram creme fraiche
- 55 gram flødeost
- 2 - 4 spsk. kyllingebouillon,
- 170 gram hakkede og dampede broccolibuketter
- 110 gram revet cheddarost
- 1 forårsløg, hakket
- 8 skiver bacon, skåret i tern
Forberedelse
Forvarm din Nexgrill til 190 grader C.
Prik kartoflerne over det hele med en gaffel.
Tilberedningsvejledning
-
1
Læg kartoflerne direkte på grillristen og bag dem møre, til de er bløde. (omkring 60-70 minutter.)
-
2
Når kartoflerne er bagt, tages de af grillen, skæres i halve, og det bløde indeni graves ud med en ske og puttes over i en skål. De tomme halve kartoffelskaller stilles til side på en bage-/grillplade, indtil de skal anvendes igen.
-
3
Bland flødeost og creme fraiche i skålen med kartoffel, og mos det sammen med en gaffel, indtil det er godt blandet. Rør langsomt hønsebouillon i. Stop når du har nået den konsistens, du ønsker for fyldet til kartoflerne.
-
4
Bland broccoli, forårsløg, baconstykker og den ene halvdel af cheddarosten i fyldet.
-
5
Fordel blandingen jævnt mellem de 8 kartoffelskaller, og drys resten af cheddarosten over de fyldte skaller.
-
6
Læg de fyldte kartoffelskaller tilbage på grillen, indtil osten er smeltet og kartoffelfyldet er helt varmt indeni.
-
7
Server dem brandvarme! Velbekomme.
Opskrift - No. 8
Meget mere grill!
Se også det gode grilltilbehør
-
#7900032
Grillhandsker
-
#660-004D
Digitalt Termometer