Vegetarisk
5 kartoffelretter
Opskrift- No. 23
-
FORBEREDELSE
10 min.
-
TILBEREDNINGSTID
15 timer
-
PERSONER
16
-
SVÆRHEDSGRAD
Moderat
Nexgrill med Lars Thrane
Velsmagende, nærende og fantastisk alsidig!
Tænd op for grillen, og gør dig klar til at nyde den perfekte røgede svinebov med ben!
Ingredienser
Ingredienser
- 1 bov-udskæring med ben (4.5 kg)
- 1/4 kop gul sennep
- 1/4 kop brun farin
- 1/4 kop groft havsalt
- 3 spsk kværnet sort peber
- 2 spsk røget paprika
- 2 tsk chipotlepulver
- 2 tsk hvidløgspulver
- 2 tsk løgpulver
Forberedelse
Forberedelse: Forvarm grillen til 110 grader C. Sørg for at have et kødtermometer ved hånden.
Tilberedningsvejledning
-
1
Fjern emballagen og dup kødet tør med køkkenrulle. Gnid den gule sennep over kødet.
-
2
Bland alle krydderierne i en skål og tag 2 2 spsk. fra til senere
-
3
Krydr kødet med krydderierne.
-
4
Placer kødet i grillen – med fedtsiden opad. Indsæt et kødtermometer.
-
5
Røg kødet til det når 195 grader - sluk for grillen og lad kødet blive liggende med låget lukket.
-
6
Når kødet når den ønskede temperatur på 202 grader, skal du fjerne det fra grillen og pakke det ind i folie.
-
7
Lad kødet hvile i minimum 1 time. Når der er gået en time, river du kødet fra hinanden. Drys med det gemte krydderi og server.

Opskrift - No. 23
Meget mere grill!
Se også disse produkter
-
#7180460
Pro Stegepande