Vegetarisk

5 kartoffelretter

Opskrift- No. 23
  • FORBEREDELSE
    10 min.
  • TILBEREDNINGSTID
    15 timer
  • PERSONER
    16
  • SVÆRHEDSGRAD
    Moderat

Nexgrill med Lars Thrane

Velsmagende, nærende og fantastisk alsidig!

Tænd op for grillen, og gør dig klar til at nyde den perfekte røgede svinebov med ben!

Ingredienser

Ingredienser

  • 1 bov-udskæring med ben (4.5 kg)
  • 1/4 kop gul sennep
  • 1/4 kop brun farin
  • 1/4 kop groft havsalt
  • 3 spsk kværnet sort peber
  • 2 spsk røget paprika
  • 2 tsk chipotlepulver
  • 2 tsk hvidløgspulver
  • 2 tsk løgpulver

Forberedelse


Forberedelse: Forvarm grillen til 110 grader C. Sørg for at have et kødtermometer ved hånden.

Tilberedningsvejledning


  1. 1

    Fjern emballagen og dup kødet tør med køkkenrulle. Gnid den gule sennep over kødet.

  2. 2

    Bland alle krydderierne i en skål og tag 2 2 spsk. fra til senere

  3. 3

    Krydr kødet med krydderierne.

  4. 4

    Placer kødet i grillen – med fedtsiden opad. Indsæt et kødtermometer.

  5. 5

    Røg kødet til det når 195 grader - sluk for grillen og lad kødet blive liggende med låget lukket.

  6. 6

    Når kødet når den ønskede temperatur på 202 grader, skal du fjerne det fra grillen og pakke det ind i folie.

  7. 7

    Lad kødet hvile i minimum 1 time. Når der er gået en time, river du kødet fra hinanden. Drys med det gemte krydderi og server.

Opskrift - No. 23
Prøv ogsÅ disse opskrifter