• FORBEREDELSE
    5 min.
  • TILBEREDNINGSTID
    30 min.
  • PERSONER
    4 personer
  • SVÆRHEDSGRAD
    Let

Kun 3 ingredienser

Vinger. Smør. Hot sauce. Det er næsten for nemt.

Her får du opskriften på Buffalo Wings med kun 3 ingredienser. Tre! 

Okay, det første du måske vil bemærke er, at denne opskrift faktisk har seks ingredienser, men vi tog os nogle friheder, fordi det er stort set garanteret, at du har halvdelen af dem (salt, peber og vegetabilsk olie) i forvejen i dit spisekammer.

Hvilket efterlader kun tre nøgleingredienser for at få de nemmeste, lækreste og hotteste, læbe-prikkende vinger, du nogensinde har tilberedt på grillen!

Det gode ved denne opskrift på grillede buffalo wings er også, at du nemt kan variere dem og få dem til at smage anderledes hver gang. Mens der i opskriften her anvendes buffalo sauce, kan du for eksempel næste gang blande en anden type sauce: teriyaki, hvidløgsparmesan, krydret asiatisk, honningsennep... hvad end der får tænderne til at løbe i vand. Bare gå amok med det!

Her er et par ekstra tips til at grille de perfekte vinger:

• Før de grilles, kan du marinere kyllingevingerne for at sikre, at smagen virkelig kommer ind i alle afkroge.

• Du kan tilberede vingerne op til 3 dage før, de skal spises. Når du er klar, skal du bare lægge dem på grillen og give dem lidt varme, smide dem i buffalo sauce og derefter gå i krig med dem.

• Hvis du gerne vil sætte lidt skub i tingene og få et ekstra lag smag og aroma, så tilsæt noget træflis, mens du griller vingerne.

• Pensl kun vinger med sauce i allersidste minut af tilberedningen.

• Efter grillning, smid vingerne direkte i buffalo saucen, mens de stadig er varme for at få den perfekte glasering.

Ingredienser

Ingredienser

  • 1 kg kyllingevinger 
  • 1 spsk. vegetabilsk olie
  • 1 tsk. salt
  • ½ tsk. friskkværnet sort peber
  • 60 gram usaltet smør
  • 0,8 dl hot sauce

Forberedelse


Dup kyllingevingerne helt tørre med køkkenrulle.

Læg vingerne i en stor skål og vend dem med 1 spsk. vegetabilsk olie, 1 tsk. salt og ½ tsk. peber, indtil de er dækket på alle sider.

Smelt smør i en lille gryde. Når det er smeltet, fjernes det fra varmen og der røres ⅓ kop hot sauce i, indtil det er godt blandet sammen. Voila! du har lige lavet buffalo sauce til vingerne.

Tilberedningsvejledning


  1. 1

    Forvarm din Nexgrill til to varmezoner: den ene side på medium og den anden på medium-høj. (Hvis du har en mindre grill, start på medium og øg varmen til medium-høj ved trin 3.)

  2. 2

    Læg kyllingevingerne direkte på grillen ved middel varme, vend af og til, indtil skindet begynder at blive brunt, cirka 12 minutter. (Hvis du er nødt til at lægge vingerne på i flere hold, er det helt okay.)

  3. 3

    Flyt dernæst vingerne over til zonen med medium-høj varme på grillen (eller øg varmen til medium-høj), og grill i yderligere 5-10 minutter. BEMÆRK: Hvis vingerne begynder at brænde på, skal du flytte dem over til en køligere del af grillen eller reducere varmen.

  4. 4

    I løbet af det sidste minut af tilberedningen, tag ¼ kop af din buffalo sauce-blanding og begynd at påføre vingerne blandingen over det hele. Når kødet er gennemstegt, tages vingerne af grillen og ned i en stor skål.

  5. 5

    Hæld resten af buffalo saucen i skålen og vend vingerne, så de bliver dækket jævnt af den sidste sauce. Til sidst, smag til med lidt salt og peber, og server buffalo wings brandvarme!

Opskrift - No. 17
Prøv ogsÅ disse opskrifter