Fjerkræ

Kylling i Marinade Af Mørk Øl

Opskrift- No. 49
  • FORBEREDELSE
    10 minutter plus 3 timer (eller natten over) til marinering
  • TILBEREDNINGSTID
    30 minutter
  • PERSONER
    4
  • SVÆRHEDSGRAD
    Let

Grillopskrifter

Kylling i Marinade Af Mørk Øl

Der er mange fordele ved at grille med øl: ud over at det giver din kylling en karamellignende smag, er enzymerne i øllen med til at gøre kødet mørt. Så tag dig tid til at lave denne kyllingemarinade, og nyd fordelene bagefter.

Ingredienser

Ingredienser

  •  4 kvarte kyllinger 


  • TIL KYLLINGEMARINADE 

  • 125 ml peanut-olie 
  • 1 tsk. tysk sennep 
  • 250 ml mørk øl 
  • 75 ml citronsaft 
  • 4 fed hvidløg, knust 
  • Salt og sort peber 
  • ½ kop frisk basilikum, hakket 
  • ½ kop frisk timian, hakket 

Forberedelse


  • Bland alle ingredienser sammen i hånden til kyllingemarinaden i en skål. 
  • Tilsæt kylling, sørg for at alle stykker er godt dækket af marinaden. 
  • Lad det marinere i køleskabet i mindst 3 timer (natten over er bedre). 

Tilberedningsvejledning


  1. 1

    Forvarm din Nexgrill på lav varme med låget lukket i 5 minutter.

  2. 2

    Læg kyllingestykkerne på med skindet nedad først, vend hvert 3. minut.

  3. 3

    Grill i 20-30 minutter, indtil kyllingens indre temperatur når 75°C (brug et digitalt termometer til kontrol), og indtil skindet bliver sprødt og gyldent.

Opskrift - No. 49
Prøv ogsÅ disse opskrifter