Vegetarisk

Ristet fennikel, sprøde hvidløg og skalotteløg på englehår

Opskrift- No. 19
  • FORBEREDELSE
    20 min.
  • TILBEREDNINGSTID
    20 min.
  • PERSONER
    4
  • SVÆRHEDSGRAD
    Nem

Grillopskrifter

Vi var meget svære at stille tilfredse madmæssigt

Min store familie spiste mange middage sammen, mens jeg voksede op. Jeg kan huske, hvor svært det var for mine forældre, tanter og onkler at finde opskrifter, som alle kunne lide. En aften fortalte min bedstemor stolt, hvad vi skulle have: "Ristet fennikel, sprøde hvidløg og skalotteløg på englehår!" Med det samme begyndte min yngste kusine at råbe og skrige: "Hvorfor vil du klippe håret af en engel!?" Og så lige da min bedstemor troede, at hun havde gjort alle glade ...

Jeg sværger dog på, at denne opskrift må være kommet direkte fra himlen. Denne lette og sunde ret med løg og fennikel sidder lige i skabet, uden at du bliver så mæt, at du ikke kan bevæge dig.

Ingredienser

Ingredienser

  • 1 pakke kogt englehårspasta
  • 1 kop olivenolie
  • 1 fennikel
  • 3 fed hvidløg
  • 1 kop skalotteløg
  • 3 spsk. parmesan

Forberedelse


  • Hak hvidløg og skalotteløg fint.
  • Kog 6 dl vand.
  • Skær fenniklen i runde skiver.

Tilberedningsvejledning


  1. 1

    Grill fenniklen.

  2. 2

    Varm olivenolien op ved middellav varme. Kom skalotteløg og hvidløg på en pande og lad dem langsomt blive sprøde.

  3. 3

    Læg de sprøde skalotteløg og hvidløg på en tallerken med et stykke køkkenrulle, der kan opsuge overskydende olie.

  4. 4

    Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

  5. 5

    Kom den kogte pasta i en pastaskål, hæld den olivenolie, der blev brugt til at lave sprøde skalotteløg og hvidløg, over pastaen og vend den rundt.

  6. 6

    Tilsæt fennikel, hvidløg, skalotteløg, parmesan og olivenolie efter smag og vend det rundt.

  7. 7

    Bland fennikel, hvidløg og skalotteløg med den kogte englehårspasta. Toppes med revet parmesan og olivenolie.

Opskrift - No. 19
Prøv ogsÅ disse opskrifter