Vegetarisk

Fladbrød med grillede svampe, tomater og ost

Opskrift- No. 32
  • FORBEREDELSE
    15 mins.
  • TILBEREDNINGSTID
    20 mins.
  • PERSONER
    4
  • SVÆRHEDSGRAD
    Moderat

Bag om opskriften

Da mine forældre gik vegetarvejen

Mens jeg gik på high school, fik mine forældre et vegetarflip. Dengang var jeg ikke gammel nok til at forsørge mig selv, så jeg havde ikke andre muligheder end at spise det, der blev stillet foran mig. Heldigvis for mig faldt de over denne opskrift på fladbrød, der i bund og grund fik mig gennem det tredje år på min high school.

Denne opskrift på fladbrød er ikke kun velsmagende, men mætter også godt, samtidig med at det er let og sundt!

Ingredienser

Ingredienser

  • Halvmåneformede brød
  • 2 portobellosvampe
  • 2 blommetomater
  • 1 fed elefanthvidløg/porrehvidløg
  • 4 spsk. gedeost

Forberedelse


  • Fladgør pizzadejen til den ønskede størrelse.
  • Skær portobellosvampe, tomater og hvidløg i den ønskede størrelse.
  • Kom toppingen på den udfladede dej.
  • Gedeosten smuldres i små stykker og drysses ud over fladbrødet.

Tilberedningsvejledning


  1. 1

    Forvarm grillen og Nexgrill pizzastenen til 175 °C.

  2. 2

    Anbring fladbrødet på Nexgrill pizzastenen, og bag det under lukket låg i 20 minutter, indtil dejen får en let gylden farve.

  3. 3

    Anrettes på en tallerken og serveres. God appetit!

Opskrift - No. 32
Prøv ogsÅ disse opskrifter