Beef

Oksekød Oksecuvette med svampe og rødvin

Opskrift- No. 2
  • FORBEREDELSE
    2 timer
  • TILBEREDNINGSTID
    30 mins
  • PERSONER
    4
  • SVÆRHEDSGRAD
    Vanskelig

Bag om opskriften

Mor har aldrig brudt sig om krydret mad

Det har aldrig afholdt min far fra at tilbyde hende en bid fra sin tallerken, men hun har aldrig brudt sig om krydret mad. Bortset fra maden i denne opskrift. Som om der er skabt balance i smagen for hende.

I denne opskrift på svinekoteletter kombineres et Granny Smith æbles sødme og syrlighed med jalapeno-pebres raffinerede kick. Kombinationen er lækker året rundt, men den er især velsmagende om efteråret, når æblerne bliver modne. Ikke vild med krydret mad? Hold ud. Du vil elske denne ret.

Ingredienser

Ingredienser

  • 1 kg svinekoteletter med ben
  • 3 spsk frisk rosmarin
  • Salt og peber
  • 3 fed hvidløg
  • 3 spsk olivenolie
  • ½ cup rødløg
  • 3 jalapeno-pebre
  • 1 Granny Smith æble

Forberedelse


  • Pensl svinekoteletterne med olivenolie, og krydr med rosmarin, salt og peber.
  • Hæld merlot og sojasauce i en skål, og bland hvidløg og forårsløg i til en marinade.
  • Lad dem marinere i køleskabet i 2 timer.

Tilberedningsvejledning


  1. 1

    Grill hele æblet og jalapeno-pebrene ved indirekte varme.

  2. 2

    Skær derefter æblet og pebrene i tern.

  3. 3

    Bland med hakket løg og finthakket hvidløg for at lave en chutney.

  4. 4

    Brun de marinerede svinekoteletter ved høj direkte varme.

  5. 5

    Flyt koteletterne over på middellav indirekte varme, indtil et stegetermometer i den tykkeste del af kødet viser 57 °C.

  6. 6

    Lad svinekoteletterne hvile i 10 minutter.

  7. 7

    Top koteletterne med chutney. God appetit!

Opskrift - No. 2
Prøve at parre det med disse andre opskrifter