• FORBEREDELSE
  10 min.
 • TILBEREDNINGSTID
  16 min.
 • PERSONER
  4
 • SVÆRHEDSGRAD
  Moderat

Bag om opskriften

Udveksling af opskrifter

I den seneste hektiske tid havde jeg helt glemt det − indtil i sidste øjeblik. Jeg havde ikke tid til at gøre mig umage med at vælge en opskrift, jeg snuppede den første, jeg kunne få fat i, og løb ud ad døren. Heldigt nok for mig, for jeg fik Gretchens opskrift på grillet jordbærkage. Lækkert og nemt! 

Denne opskrift på grillet jordbærkage er en klassisk dessert med et grilltvist. Det kan virke lidt underligt i starten, men det kan meget vel ende med at blive den dessert, du fremover tager med, hver gang der er fest.

Ingredienser

Ingredienser

 • 1 bakke jordbær (500 g)
 • 1 pakke bageklar dej til småkager
 • 1 kop flødeskum
 • 3 spsk balsamicoeddike
 • 1 kop sukker

Forberedelse


 • Skær jordbærstilkene af.
 • Sæt jordbærrene på spyd, ca. 5 jordbær pr. spyd.
 • Bag småkagerne - brug en bageklar og færdig småkagedej for nemhedens skyld.

Tilberedningsvejledning


 1. 1

  Forvarm grillen til 175 °C.

 2. 2

  Kom spyddene med jordbær på grillen og grill dem i 8 minutter på hver side (i alt 16 minutter).

 3. 3

  Kom de grillede jordbær i en skål med sukker og eddike.

 4. 4

  Lad dem stå i 3 minutter og vend dem forsigtigt rundt.

 5. 5

  Hældes på de bagte småkager og toppes med flødeskum. Nemt og lækkert!

 6. 6

  God appetit!

Opskrift - No.
Prøv ogsÅ disse opskrifter