Fisk og Skaldyr
Cocktail med grillede mexicanske rejer
Opskrift- No.
-
FORBEREDELSE
30 mins.
-
TILBEREDNINGSTID
6 mins.
-
PERSONER
2
-
SVÆRHEDSGRAD
Nem
Bag om opskriften
Vi var et eller andet sted i Monterrey i Mexico
Jeg kan ikke præcist huske hvor, men alle de lokale blev ved med at tale begejstret om deres "Camarón a la parrilla" (grillede rejer). Problemet er, at vi ikke forstår et ord spansk, men den dag var det heller ikke nødvendigt. Da denne smukt anrettede cocktail med grillede rejer blev serveret for os, blev sprogbarrieren brudt ned, og vi lærte, at alle kan tale smag.
Med det mexicanske tvist, som er tilført denne populære favorit, sidder denne opskrift lige i øjet − hver gang. Og endnu bedre: Det er en opskrift på en rejecocktail, som alle kan lave. Forkæl dig selv efter en lang arbejdsdag. Du fortjener det.
Ingredienser
Ingredienser
- 2 kopper rensede rejer med venerne fjernet
- 2 kopper ketchup
- ¼ kop citronsaft
- ½ kop limesaft
- 1 tsk. spidskommen
- 3 fed hvidløg
- 1 agurk
- 1 avocado
- 1 bundt koriander
Forberedelse
- Sæt rejerne på spyd.
- Hak avocado, agurk, koriander og hvidløg.
- Pres saften ud af et par friske citroner og limefrugter.
Tilberedningsvejledning
-
1
Forvarm grillen til 200 °C.
-
2
Grill rejerne i 3 minutter på hver side.
-
3
Bland de resterende ingredienser i en mellemstor skål.
-
4
Når rejerne er afkølet, vendes de i saucen.
-
5
Lad det stå i 20 min.
-
6
Serveres i et cocktailglas. God appetit!