• FORBEREDELSE
    20 minutter
  • TILBEREDNINGSTID
    10 minutter
  • PERSONER
    6-8
  • SVÆRHEDSGRAD
    4/10

Burgeren med en Crown-Cap

Jeg arbejder sammen med de bedste BBQ-chefs og kokke i St. Louis. En gang imellem prøver jeg ting, jeg har lært af dem, af derhjemme og narrer min kone og mine børn til at tro, at jeg er en fantastisk kok! De lavede en dag de lækreste Portobello svampehatte, jeg nogensinde har prøvet. Og da jeg også er vild med burgere, tænkte jeg - hvorfor ikke prøve det sammen? Og sådan blev den grillede Porto-burger født! 

Som det kan ses på Beyond the Flame med Matt Martin. 

Ingredienser

Ingredienser

  • 900 g 80/20 magert hakket oksekød 
  • 6-8 burgerboller, helst smurt med smør 
  • 6-8 friske Portobello svampehatte 
  • 6-8 skiver American Cheese 
  • ½ kop italiensk dressing 
  • ¼ kop af din yndlings-krydderiblanding til kød 
  • 2 rødløg 
  • ¼ kop olivenolie 
  • 1 tsk. kosher-salt og ½ tsk. Fint stødt sort peber 
  • 2 spsk. balsamico-vineddike i god kvalitet

Forberedelse


  1. Forvarm din Nexgrill til 375º F. Du skal dele din grill op i to varmezoner ved at tænde halvdelen af brænderne, og lade de resterende være slukket.
  2. Rens Portobello-svampene ned til kun hatten og dyp eller dæk dem i italiensk dressing. Læg dem derefter på halvdelen af et stykke bagepapir eller en Nexgrill grilltop i rustfrit stål.
  3. Drys Portebello-svampene med din yndlings-krydderiblanding til kød.
  4. Skær rødløget i skiver på ca. 1/2 cm tykkelse. Bland dem i en skål med olivenolien, salt og peber, og balsamico-vineddike.
  5. Læg de gennemvædede løgskiver på den anden halvdel af bagepapiret ved siden af Portobello-hattene på den varme side af grillen (den, hvor brænderne er tændt)
  6. Form dine burgere til 100- eller 200-grams flade bøffer, mens svampene og løgene steger.
  7. Drys bøfferne med salt og peber.

Tilberedningsvejledning


  1. 1

    Steg portobelloer og løg ved 375º F i 8-10 minutter.

  2. 2

    Når svampene og løgene er pæne og varme, flyt dem over på den anden side af grillen (uden tændte brændere) for at holde dem varme. Vi vil give dem en god finish på grillen, uden at brænde dem for meget. Nexgrillen er perfekt til netop det!

  3. 3

    Med din hoved-varmezone på 375-400º F, læg burgerbøfferne på grillen på direkte varme.

  4. 4

    Steg burgerne på hver side i 3-4 minutter. Vend dem, når den halve tid er gået.

  5. 5

    Læg, når du har vendt burgerbøfferne, dine burgerboller på den øverste varmerist på din Nexgrill for at give dem en flot ristet finish. Det bør kun tage 2-3 minutter og kan gøres, efter du har vendt burgerbøfferne.

  6. 6

    Læg din American Cheese på toppen af de vendte burgere og luk grillen i de sidste 2-3 minutter.

  7. 7

    Nu kan tænderne godt begynde at løbe i vand! Tag dine ristede boller af grillen og læg dem på et serveringsfad. Fyld bunden af bollerne med løgene først, derefter burgeren med smeltet ost og til sidst din Porto Cap på toppen!

Opskrift - No. 5
Prøv ogsÅ disse opskrifter