• FORBEREDELSE
    30 minutter
  • TILBEREDNINGSTID
    2 timer
  • PERSONER
    2
  • SVÆRHEDSGRAD
    4/10

Jeg tilbragte seks somre i Cherry Orchards

Et af mine bedste minder er fra de dage, jeg plukkede bær sammen med mine ældre brødre. Dagene var lange, men solskoldning og rifter blegnede for hvert stykke tærte med mørke kirsebær. Når det er varmt, tænker jeg tilbage på den lille farm i Michigan, med spyt-langt-konkurrencer med Bill og vittigheder fortalt gennem de bær-røde læber. 

Det syntes meget længe siden, da vi lavede denne opskrift på Cherry Sage Short Ribs. Men hvert år i juli, når termometeret når over 30 grader, tager jeg grillen frem og ringer til mine brødre. Vi bor ganske vist i forskellige stater nu, men vi har altid masser af minder og masser af bær. 

Ingredienser

Ingredienser

  • 1,3 kg okseribben 
  • 25 kirsebær, uden sten 
  • ¼ kop melasse 
  • 1 tsk. Sriracha eller din yndlings-kryddersauce 
  • 1 stort skalotteløg, i tern 
  • 1 spsk. vand 
  • 8-10 salvieblade 
  • ½ tsk. Worcestershire-sauce 
  • En knivspids havsalt 
  • 4-6 fed hvidløg

Forberedelse


Fyld over lav varme en lille gryde med kirsebær, melasse, Sriracha, skalotteløget, vand, Worcestershire-sauce, havsalt og ca. 5 salvieblade. Kog, indtil skalotteløget er mørt, stil så til side for at køle af.

Flyt din blanding over i en blender eller food processor og bland, indtil det er glat.

Læg okseribbenene i et stort fad. Pensl halvdelen af saucen, du lige har lavet, på ribbenene, gem den anden halvdel, og stil så ribbenene i køleskabet i omkring en time.

Forvarm grillen til medium-lav varme og stil dine Evolution-infrarøde varmeplader på plads.

Læg ribbenene på grillen oven på den infrarøde plade. Tilsæt hvidløgsfed og flere salvie-blade rundt om ribbenene.

Tilberedningsvejledning


  1. 1

    Grill ribbenene i en time, dæk dem så med den resterende sauce.

  2. 2

    Grill ribbenene i en time til og tag dem så af varmen.

  3. 3

    Lad dine ribben køle af i 5 minutter, og sæt så tænderne i dem!

Opskrift - No. 6
Prøv ogsÅ disse opskrifter