• FORBEREDELSE
  10 minutter
 • TILBEREDNINGSTID
  7 minutter
 • PERSONER
  12
 • SVÆRHEDSGRAD
  4/10

Det var kampdag.

Ikke kun for drengene i omklædningsrummet, men også for mig. I månedsvis havde jeg prøvet at vinde min kærestes fars respekt. Jeg fortalte vittigheder. Jeg skovlede sne. Jeg betalte ovenikøbet regningen en aften, vi var ude at spise, og alligevel ingenting! Jeg lagde hovedet i blød, og endelig kom jeg på det... det var så enkelt, hvorfor havde jeg ikke tænkt på det før? 

Jeg kom hjem til hans hus til den store kamp med en støbejernspande, en pose af hans yndlings-tortillachips og alt, hvad jeg skulle bruge til at lave min mors berømte Grilled Cast Iron Nachos. Der var halvleg, da jeg tog dem af grillen. Et par minutter senere så jeg ham læne sig ind over panden og pille det ene lag oste-nachos af efter det andet - på samme måde som jeg pillede det ene lag af hans kolde ydre skal af efter det andet. Han sagde stadig ikke ret meget den dag, men jeg kunne se det i hans blik... jeg havde vundet hans respekt. 

Ingredienser

Ingredienser

 • 1 stor pose Tortilla chips 
 • 450 g cheddar-ost, revet 
 • 1 dåse sorte bønner, renset og afdryppet 
 • 2 kopper Carnitas 
 • 1 jalapeno, tyndt skåret 
 • 1 Fresno chili, tyndt skåret 
 • Pico de gallo 
 • 1 stor avocado, skåret i tern 
 • Salt 
 • Lime 
 • Sour cream 
 • Koriander 
 • Salsa

Forberedelse


 1. Forvarm grillen til medium-høj varme, omkring 400 grader F.
 2. Læg 1/3 af tortilla chipsene i bunden af en 10” støbejernspande. Dæk med 1/3 af osten og 1/3 carnitas. Gentag 2 gange til, indtil al ost og chips er blevet brugt.
 3. Hæld bønnerne på chips og carnitas og drys med chili ovenpå.

Tilberedningsvejledning


 1. 1

  Stil panden fyldt med nachos på din grill og steg med låget på i 5-7 minutter, indtil chipsene er varme og gyldne, og osten er smeltet.

 2. 2

  Top med avocado, sour cream, pico de gallo og frisk koriander. Server straks med salsa og lime wegeson ved siden af!

Opskrift - No. 3
Prøv ogsÅ disse opskrifter