Vegansk
Blomkålssteaks Med Chimichurri
Opskrift- No.
-
FORBEREDELSE
15 minutter
-
TILBEREDNINGSTID
10 minutter
-
PERSONER
4
-
SVÆRHEDSGRAD
Let
Grillopskrifter
Blomkålssteaks Med Chimichurri
Drop bare grøntsagsspyddene i aften! Vores blomkålssteaks med chimichurri-sauce er en lækker og velsmagende grøntsagsret, du med fordel kan tilberede på grillen. Blomkålen bliver lækkert mør og nærmest sød, når den bliver grillet. Toppet med en sauce fyldt med krydderurter har du en sund lækkerbisken på din tallerken, som både veganere, flexitarer og kødelskere vil nyde.
Ingredienser
Ingredienser
- 2 store blomkålshoveder
- ½ tsk. hvidløgspulver
- Paprika
- Tørret timian
- Salt og sort peber
- 75 ml olivenolie
TIL CHIMICHURRI-SAUCE
- 75 ml rødvinseddike
- 250 g friske korianderblade
- 250 g frisk persille
- 2 fed hvidløg, fint hakket
- Salt og sort peber
- Paprika
- 125 ml olivenolie
Forberedelse
- For at lave chimichurri-saucen, kommes alle ingredienser undtagen olivenolien i en blender og blendes på højeste niveau i 5 minutter. Skru så blenderen ned til laveste niveau og hæld langsomt olien i. Blend videre i 3 minutter, når al olien er kommet i. Hæld det i en serveringsskål og stil det til side.
- Fjern alle de ydre blade fra blomkålshovederne. Fjern alle buketterne på siderne (gem dem til blomkålsris eller frys dem til senere brug). Sørg for at lade en god del af stilkene sidde, da de holder bøfferne sammen. Skær resten af hovederne i to 4 cm tykke steaks.
- Bland de tørre krydderi-ingredienser sammen. Hæld olivenolien på en middagstallerken og læg hver steak en ad gangen i olien, så begge sider dækkes. Smag til med krydderiblandingen.
- Forvarm din Nexgrill på lav varme.
Tilberedningsvejledning
-
1
Grill blomkålssteaks på lav varme i 4 minutter på hver side med låget på.
-
2
Sæt grillen på højt niveau og lad dem brune, indtil de har mørke grillmarkeringer.
-
3
Server toppet med et rigeligt lag chimichurri-sauce.
Opskrift - No.
GRILL
Tag også et kig på disse produkter
-
#660-004D
Digitalt Termometer
-
#7900032
Grillhandsker