Vegetarisk

Blomkålssteaks Med Chimichurri

Opskrift- No. 6
  • FORBEREDELSE
    15 minutter
  • TILBEREDNINGSTID
    10 minutter
  • PERSONER
    4
  • SVÆRHEDSGRAD
    Let

Grillopskrifter

Blomkålssteaks Med Chimichurri

Drop dine grøntsagsspyd. Vores blomkålssteaks med chimichurri-sauce er en meget mere spændende vegetarret, du kan servere, næste gang du griller. Selv om blomkål er lidt kedelig i sig selv, bliver den lækkert mør og nærmest sød, når den bliver grillet. Toppet med en sauce fyldt med krydderurter og masser af koriander har du en sund lækkerbisken på din tallerken.

Ingredienser

Ingredienser

  • 2 store blomkålshoveder 
  • ½ tsk. hvidløgspulver 
  • Paprika 
  • Tørret timian 
  • Salt og sort peber 
  • 75 ml olivenolie 


TIL CHIMICHURRI-SAUCE 

  • 75 ml rødvinseddike 
  • 250 g friske korianderblade 
  • 250 g frisk persille 
  • 2 fed hvidløg, fint hakket 
  • Salt og sort peber 
  • Paprika 
  • 125 ml olivenolie

Forberedelse


  • Fyld, for at lave chimichurri-saucen, alle ingredienser undtagen olivenolien i en blender og bland på højeste niveau i 5 minutter. Skru så blenderen ned til laveste niveau og hæld langsomt olien i. Bland videre i 3 minutter, når al olien er kommet i. Hæld det i en serveringsskål og stil det til side. 
  • Fjern alle de ydre blade fra blomkålshovederne. Fjern alle buketterne på siderne (gem dem til blomkålsris eller frys dem til senere brug). Sørg for at lade en god del af stilkene sidde, da de holder bøfferne sammen. Skær resten af hovederne i to 4 cm tykke steaks. 
  • Bland de tørre krydderi-ingredienser sammen. Hæld olivenolien på en middagstallerken og læg hver steak en ad gangen i olien, så begge sider dækkes. Smag til med krydderiblandingen. 
  • Forvarm din Nexgrill på lav varme. 

Tilberedningsvejledning


  1. 1

    Grill blomkålssteaks på lav varme i 4 minutter på hver side med låget på.

  2. 2

    Sæt grillen på højt niveau og lad dem brune, indtil de har mørke grillmarkeringer.

  3. 3

    Server toppet med et rigeligt lag chimichurri-sauce.

Opskrift - No. 6
Prøv ogsÅ disse opskrifter