• FORBEREDELSE
    5 min.
  • TILBEREDNINGSTID
    12 min.
  • PERSONER
    1
  • SVÆRHEDSGRAD
    Nem

Bag om opskriften

Gudskelov for frække lillesøstre

Min familie plejede at tage færgen ud til North Carolinas ydre banker. Vi gjorde altid holdt ved den samme lille hyggelige fortovscafe, hvor min lillesøster bestilte deres ahi burger. Jeg kan huske, at det var et underligt valg for sådan en lille kræsenper, men hun spiste altid det hele! Det var først flere år senere, da jeg forsøgte at lave den, at jeg forstod hvorfor.

Misforstå mig ikke. Vi elsker vores hamburgere, men denne opskrift med tunfisk giver ikke den samme dårlige samvittighed. Sig goddag til et meget lettere (og sundere) alternativ.

Ingredienser

Ingredienser

  • 225 g ahi tunfisk
  • 1 kop mayonnaise
  • 2 spsk. kapers
  • 3 spsk. citronsaft
  • 3 spsk. dild
  • Boller
  • 1 kop ærteskud

Forberedelse


  • Bland citronsaft, kapers, dild og mayonnaise i en skål.

Tilberedningsvejledning


  1. 1

    Forvarm grillen til 200 °C.

  2. 2

    Grill ahi tunfisken i 4 minutter på hver side.

  3. 3

    Smør blandingen på begge halvdele af bollen.

  4. 4

    Læg ahi tunfisken på bollen.

  5. 5

    Toppes med ærteskud og lidt citronsaft.

  6. 6

    Anrettes på en tallerken. God appetit!

Opskrift - No.
Prøv ogsÅ disse opskrifter