grilltip

Nexgrill Tips og Tricks - Cover

Hvordan beskytter et cover din grill, og hvordan fungerer et Nexgrill cover?

Få svarene her.

 

 

Alle Nexgrill covers er fremstillet i enten kraftigt PVC-materiale eller Polyester. Der findes et cover til Nexgrill 2B samt til gasgrill med 3, 4 eller 5 brændere.

Et cover – eller grillovertræk - beskytter ikke decideret mod fugt og dermed heller ikke mod rustdannelse, som kan opstå ved, at der er snavs på grillen og udefrakommende fugt, der arbejder sammen. Selvom produktet er fremstillet i såkaldt rustfrit materiale, kan det altid blive angrebet af flyverust, hvis forholdene indbyder til det.

Et cover beskytter mod daglig snavs i luften, nedfaldne blade og lign. Et cover hjælper derfor med at holde din Nexgrill gasgrill pæn i længere tid, end hvis den stod ubeskyttet ude i al slags vejr. Grillen skal stadig vedligeholdes ved jævnlig rengøring – tør gerne de blanke overflader af efter hver brug og skrub ristene rene for evt. fastbrændte madrester – samt ved indsmøring i stålplejemiddel med jævne mellemrum.

Se hvordan du bedst rengør din grill her: https://nexgrill.dk/blogs/grilling-tips/grill-on-the-go-backpack-recipes-for-beyond-the-backyard

 

Et grillcover beskytter først og fremmest mod snavs – ikke rustdannelse.

Nexgrill covers er faconsyet og har bånd i siden, som kan spændes ind, så overtrækket slutter tæt ind omkring grillen bedst muligt. Desuden er der luftindtag foran på de covers, der passer til 3-brænder, 4-brænder og 5-brænder gasgrill, så den kondens, der kan samle sig underneden, bedre kan komme ud. Og der vil være mere eller mindre kondens i perioder, hvor det er ekstra fugtigt i vejret, eller hvis grillen er placeret på et sted, der ligger i nærheden af havet.

 

 

Ring til os eller send os en e-mail. Hvis du har spørgsmål om din Nexgrill, hjælper vi dig hellere end gerne.