grilltip, rengøring

Rengøring og WD40 er gasgrillens bedste venner!

Grundig rengøring et par gange om året

Giv din gasgrill en grundig rengøring et par gange om året, så den holder sig ekstra flot i mange år fremover. Om efteråret er det især et godt tidspunkt, så grillen er tip-top, inden kulde og måske endda sne får overtaget haven.

WD40

Sørg for at rengøre grillen i en mild sæbeopløsning, brug lidt opvaskemiddel og varmt vand og tør efter med en ren tør klud. Smør derefter de rustfri flader ind i WD40, som fjerner og lægger en beskyttende hinde mod udefrakommende flyverust. 

 

Er grillristene ikke helt rene?

Hvis grillristene ikke er brændt helt rene efter sidste grillmåltid, kan de med fordel smøres ind i brun sæbe og overnatte sammen med en sjat salmiakspiritus i en sort plasticsæk - det fjerner genstridigt snavs og fedt. Efterfølgende rengøres ristene med mild sæbe og varmt vand.

 

Rengøring af grillriste med brun sæbe og salmiakspiritus - Nexgrill.dk

Rengøring af grillriste med brun sæbe og salmiakspiritus - Nexgrill.dk 4

Rengøring af grillriste med brun sæbe og salmiakspiritus - Nexgrill.dk 5

Opbevaring af gasgrillen

Det optimale er at lade grillen stå et ventileret og beskyttet sted, eksempelvis under et halvtag eller overdækket terrasse. Dæk eventuelt også grillen med et overtræk. 

Nexgrill Cover - beskyt grillen med et overtræk_nexgrill.dk

 

Ring til os. Send os en e-mail. Hvis du har spørgsmål om din Nexgrill, hjælper vi dig hellere end gerne.

Skal vi være venner?!

Følg os på de sociale medier og vis os gerne, hvad du griller og hvordan. Brug #HungryForDifferent - Vi lover til gengæld at holde dig opdateret med alle vores nyeste grilltips, grillfortællinger, opskrifter og meget mere inden for grill og grilltilbehør.