Gris, Oksekød

Morgenmads-sliders

Opskrift- No. 18
  • FORBEREDELSE
    5 min.
  • TILBEREDNINGSTID
    10 min.
  • PERSONER
    2 pers.
  • SVÆRHEDSGRAD
    Let

Sliders = Mini-burgere

Burger til morgenmad - hvad mere kan man ønske sig!

Hvad er bedre end en rigtig god sandwich eller rundstykke til morgenmad? Hvad med morgenmadsburgere? Nemlig, du læste helt rigtigt! Den her opskrift på grillede Morgenmads-sliders giver fire smagfulde bacon-, okse-, æg- og osteburgere i mini-format, der er perfekte til din morgen med en ven eller familien, eller bare til en stille morgen helt for dig selv. Derudover er opskriften så enkel, at du kan nå at grille før din første kop kaffe!

Skal du fodre en stor flok af? Du kan nemt skalere opskriften op for at brødføde hele familien eller sågar en lejrskole! Bare husk, to skiver bacon og en 100 grams bøf pr. slider. Og hvis du ikke er et morgenmenneske, kan du endda forberede og forme kødfyldet i forvejen, fryse det ned, lige klar til at tage op og lægge på grillen, når du skal bruge det.

Vågn op og start dagen med et smil, - grillede Morgenmads-sliders er mere end værd at vågne op for.

Ingredienser

Ingredienser

  • 4 briocheboller i slider-størrelse (dvs. mini-burger format)
  • 4 æg
  • 4 skiver af din yndlingsost
  • 400 gram hakket oksekød
  • 8 skiver bacon
  • Salt og peber

Forberedelse


Forvarm din Daytona 3B - Plancha eller Plancha 3B til medium-høj varme.

Flæk brioche-burgerbollerne, hvis ikke de allerede er forskåret.

Form 4 lige store bøffer af hakkekødet og stil dem til side. (Du kan også lave dem på forhånd og fryse dem ned)

Tilberedningsvejledning


  1. 1

    Læg kødet som du har formet til 4 bøffer på den varme plancha stegeplade og grill i 2-3 minutter på hver side, eller indtil du opnår en flot brun skorpe. Læg ligeledes bacon-skiverne på stegepladen og steg indtil de er gyldne.

  2. 2

    Mens kødet steger, slår du 4 æg ud direkte på stegepladen. Drys med salt og peber på solsiden af hvert æg. Vend dem efter cirka et minut.

  3. 3

    Rist burgerbollerne ved at lægge dem på stegepladen med den skivede side nedad.

  4. 4

    Når bollerne er ristet, tager du dem af grillen. Top derefter bøfferne med en skive ost hver. Steg indtil osten er smeltet, og de er gennemstegt, eller kødets kernetemperatur når 72ºC.

  5. 5

    Læg de fire morgenmads-sliders sammen; hver med en bøf på underdelen af en halv bolle, efterfulgt af et æg og bacon og derefter en halv bolle som top.

Opskrift - No. 18
Prøv ogsÅ disse opskrifter


Meget mere grill!

Tag også et kig på